Avampremiera meciului: Mexic U24 vs România U24

Mexicul începe turneul său amical la Marbella, Spania, împotriva României. Ambele echipe se califică la Jocurile Olimpice și acesta va fi primul meci al Mexicului de când a câștigat Campionatul CONCACAF sub 23 de la Guadalajara. Antrenorul Jaime Lozano își va începe pregătirile pentru Jocurile Olimpice, dar surprinzător a decis să folosească acest tur pentru a încerca jucătorii. Convocarea lui Lozano include mulți jucători care nu au mers la Campionatul Under-24, în timp ce unii piloni ai echipei au rămas cu prima echipă în timp ce jucau în Liga Națiunilor CONCACAF.

Mexicul urmează să înceapă sâmbătă pregătirile pentru Jocurile Olimpice împotriva României. România este o echipă europeană dură, deși, în general, ar trebui să fie echipa europeană cu cele mai puține șanse. Se spune că acesta este un stil dur pentru Mexic, care s-a luptat cel mai mult cu o echipă națională din Honduras în formă fizică în finala CONCACAF. Totuși, Lozano tratând meciul ca pe un test, ar putea fi un meci foarte interesant. Cu alte meciuri amicale împotriva Arabiei Saudite și Australiei, acesta ar putea fi cel mai dur meci din runda amicală.

Este o situație ciudată pentru Mexic și ceea ce intenționează să facă Lozano. Cu câteva amicale preconizate înaintea Jocurilor Olimpice programate pentru luna iulie, această rundă ar fi trebuit să fie începutul pregătirilor. Dar cu atât de mulți jucători în „balon” și cu principalii jucători din turneu care joacă în Liga Națiunilor CONCACAF, ar trebui să existe o mulțime de experiență atunci când echipa este pregătită pentru turneul olimpic. Cu Mexicul într-un grup foarte dur alături de favoritele turneului Franța și țara gazdă Japonia, Lozano va avea o sarcină foarte grea înainte, totuși a decis să continue să folosească turul amical pentru a-i urmări pe jucători. Ar putea fi o decizie care s-ar putea transforma rapid în Mexic.

READ  Dr. Valeriu Gheorghi a anunțat un nou transfer de vaccin pe 28 decembrie. Câte doze va primi România în a doua tranșă

Joc: Mexic U24 vs România U24

Data: Sâmbătă, 5 iunie

timp: 14:00 ET, 13:00 CT, 11:00 AM PT, 18:00 UTC

Loc: Stadionul Municipal din Marbella (Marbella, Malaga, Andaluzia)

televiziunea: Statele Unite ale Americii – TUDN; Mexic – Stiu

curgere: fuboTV (Participare), TUDN Live

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *