Conform ghidurilor Apple, Instagram adaugă opțiunea de ștergere a contului pe iOS

Orientările actualizate de la Apple pentru revizuirea App Store spun că toate aplicațiile care vă permit să creați conturi trebuie să includă și suport pentru ștergerea acelor conturi în cadrul aplicației. Până acum, dacă doriți să vă ștergeți contul de Instagram, ar trebui să vă conectați la platformă de pe desktop sau browser-ul mobil.

Pentru a respecta regulile Apple, Instagram a adăugat acum suport pentru ștergerea unui cont din aplicație pe iOS. Înainte de lansare, vă puteți dezactiva contul prin intermediul aplicației, dar acest lucru nu a șters datele dvs. de pe servere. De asemenea, aplicația nu a furnizat nicio informație despre opțiunea de ștergere completă, cum ar fi Ia Crunch arătând spre. Astfel, mulți utilizatori și-au dezactivat contul, mai degrabă decât să-l poată șterge complet.

A spus un purtător de cuvânt al Mita Ia Crunch Într-o declarație, compania a vrut să ofere oamenilor mai multe modalități de a-și controla experiența Instagram și, prin urmare, a introdus opțiunea de a-și șterge contul în Setări pe iOS. Opțiunea de a dezactiva temporar contul înainte de a-l șterge definitiv este încă disponibilă.

Dacă decideți să vă ștergeți contul, aveți la dispoziție 30 de zile pentru a vă răzgândi înainte ca Instagram să îl elimine definitiv. Acest lucru respectă, de asemenea, regulile Apple, iar compania consideră că este „acceptabil” dacă este nevoie de timp pentru a șterge contul odată ce a continuat.

Dar această perioadă de timp are și sens, deoarece îi oferă utilizatorului suficient timp pentru a se răzgândi între dezactivarea contului și ștergerea definitivă. Dacă, în această perioadă de 30 de zile, utilizatorul lansează aplicația, contul nu va mai fi șters.

READ  Battlestar Galactica: Una dintre cele mai mari opere spațiale ale televizorului nu este altceva decât un Wack | civilizaţie

Mulți utilizatori pot lua această perioadă de 30 de zile pentru a lua o pauză de la platformă sau pentru a se răcori înainte de a-și reconsidera decizia. Twitter are, de asemenea, o perioadă similară de răcire între inițierea ștergerii contului și migrare.

Noile linii directoare ale Apple devin obligatorii pentru toate aplicațiile începând cu 30 iunie. Compania a notificat toți dezvoltatorii în luna mai că aplicațiile care nu respectă aceste reguli pot suferi întârzieri de revizuire atunci când sunt trimise actualizări.

Instrucțiunile Apple arată că, dacă aplicația acceptă crearea contului, ar trebui să ofere și ștergerea contului din aplicație. De asemenea, Aplicația poate să nu solicite Utilizatorului să introducă informații personale pentru a funcționa decât dacă „este direct legată de funcționalitatea de bază a Aplicației sau este cerută de lege”.

Apple a precizat că suportul pentru dezactivarea conturilor nu este suficient și că aplicațiile trebuie să aibă opțiunea de a șterge întregul istoric al contului împreună cu toate datele personale asociate cu acesta.

Citeste si: Instagram poate distribui în curând postările tale video ca Reels

Citeste si: Accesați NFT-uri pe Facebook; Creatorii pot posta încrucișate pe Instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.