Cum să urmăriți: noul trailer și gameplay-ul Resident Evil Village vor veni la emisiunea de joi

Trebuie să vedeți mai multe despre Lady Dimitrescu, vampirul mult-iubit al Resident Evil Village, în emisiunea de joi.

Capcom

Satul Resident Evil Venind pe PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One și PC Pe 7 maiȘi dezvoltatorul Capcom ne oferă un alt gust Transmisie în direct joi. Prezentarea este programată să aibă loc la 3 PM PDT (6 PM EST / 11 PM GMT / 8 AM Friday AEST), care este inclusă mai jos.

PS5 a primit un Ofertă redabilă exclusivă Imediat după spectacolul din ianuarie și a promis că va efectua o demonstrație diferită pentru alte platforme în primăvară – noua demonstrație va veni probabil la scurt timp după transmisia live de joi.

Jocul este o continuare directă a anului 2017 Resident Evil 7 Și revine la perspectiva primei persoane a acelui joc. Îl veți vedea pe Ethan Winters explorând un sat și un castel pitoresc european, unde o va întâlni pe doamna Demetrisko, doamna vampir de lungă durată de pe internet. M-am îndrăgostit imediat, Și copiii ei.

De asemenea, va veni cu o componentă multiplayer numită Reflectă, Ceea ce vă permite să luptați ca personaje clasice precum Jill Valentine, Claire Redfield și Leon S. Kennedy.

Jocul original Apărut pe PlayStation în 1996, Capcom sărbătorește cea de-a 25-a aniversare a seriei. Știm deja că există un film Vine în noiembrie, împreună cu Acțiune live sau eveniment direct Si Prezentări de animație CGI Hit Netflix.

READ  Apple is preventing users from downloading iOS apps on M1 Macs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *