Noile actualizări de software pentru seria Galaxy Buds2 Pro și Galaxy Watch îmbunătățesc experiența camerei Galaxy – Samsung Newsroom Australia

Împreună cu smartphone-ul Galaxy, cele mai recente actualizări de software purtabil oferă utilizatorilor noi modalități de a surprinde lumea așa cum o aud și o văd.

A anunțat Samsung Electronics Co., Ltd Astăzi a anunțat noi actualizări de software pentru seria Galaxy Buds2 Pro și Galaxy Watch, ridicând ștacheta pentru capturarea de conținut pentru utilizatorii Galaxy de pretutindeni. Telefoanele inteligente Samsung Galaxy au oferit întotdeauna experiențe incredibile de fotografie și video, permițând utilizatorilor să creeze, să captureze și să împărtășească cele mai bune momente ale lor. Acum, atunci când este asociată cu cele mai recente dispozitive portabile, deja puternică cameră Galaxy de pe anumite dispozitive este îmbunătățită și mai mult cu înregistrarea audio 360, caracteristica unică care aduce sunet captivant conținutului video, împreună cu o actualizare la controlerul camerei conceput pentru a face zoom și panoramă. și mai ușor. ² Aceste actualizări de software reflectă angajamentul continuu al Samsung de a oferi cele mai recente experiențe pentru dispozitivele de astăzi.

Înregistrare audio 360: surprindeți lumea așa cum o auziți

Noua funcție de înregistrare audio 360[1] Permite utilizatorilor să capteze audio pe video, așa cum îl aud. conjugare Galaxy Buds2 Pro Cu un smartphone Galaxy, toată lumea poate fotografia ca un profesionist și poate captura sunet realist și de înaltă calitate pentru video, fără a fi nevoie de echipamente profesionale voluminoase, oricând și oriunde. Funcția captează sunet la 360 de grade folosind un microfon în fiecare căști, plasând spectatorii în mijlocul unei mulțimi pline de festival sau lângă un flux clocotitor în mijlocul pădurii. Utilizatorii pot introduce căști conectate și pot reda videoclipuri pe dispozitivul lor sau pe canalul lor de socializare pentru a auzi un sunet real, captivant, care simulează o experiență personală.

READ  Apple reînvie controversa criptografică cu acțiuni asupra exploatării copiilor

Înregistrarea audio 360 este prima caracteristică din gama Galaxy care profită de LE Audio, un nou standard audio avansat Bluetooth. Această nouă tehnologie Aduce Calitate incredibilă a sunetului plus latență scăzută și viață lungă a bateriei. Pe lângă faptul că oferă muzică mai bună, LE Audio o face și Extinde gama de experiențe audio pentru a oferi un sunet mai bogat și mai complex, care poate fi partajat cu alții. chiar acum, LE Audio aduce înregistrarea binaurală pe Galaxy Buds2 Pro – profitând de microfoanele din stânga și din dreapta în același timp. Când împerechezi Buds2 Pro cu o bobină Galaxy Z Flip4 sau Fold4Utilizatorii sunt atrași de moment și beneficiază de sunet stereo de înaltă calitate, precum și de videoclipuri de înaltă calitate.

Controlul camerei: Încadrați fotografiile perfecte Fde la încheietura mâinii tale

Fotografia și filmarea cu smartphone-urile Galaxy înseamnă menținerea controlului creativ în orice situație. Un astfel de exemplu este aplicația Camera Controller pentru Galaxy Watch, care permite utilizatorilor să controleze camera unui telefon Galaxy compatibil direct de la încheietura mâinii. Nouă actualizare – în curând Galaxy Watch 5 și seria Watch4 – adaugă capacități de zoom la controlerul camerei[2], extinzând și mai mult experiența Galaxy Camera cu conectivitatea smartphone-ului Galaxy și Galaxy Watch. Acum utilizatorii pot controla de la distanță zoom-ul camerei telefonului lor compatibil Galaxy cu o simplă atingere pe cadranul ceasului sau răsuciți cadrul rotativ – perfect pentru a face fotografii de grup sau selfie-uri solo de la distanță și eliminând nevoia de a alerga înainte și înapoi la cameră pentru a încadra. lovitura perfecta.

READ  Tot ce trebuie să știi despre fotbalul Mario Strikers Battle League [Updated]

disponibilitate[3]

Noua funcție de înregistrare audio 360 va fi lansată treptat pe Galaxy Buds2 Pro, Galaxy Z Flip4 și Z Fold4 prin actualizări software începând de astăzi1. Funcția actualizată a controlerului camerei va fi disponibilă pe Galaxy Watch5, Watch5 Pro, Watch4 și Watch4 Classic începând din februarie2. Se așteaptă că aceste noi funcții purtabile vor oferi sinergii și mai puternice cu noile capacități ale camerei Galaxy – oferind experiențe noi ca niciodată.

Conectați-vă pe 2 februarie la ora 5:00 EST pentru mai multe detalii despre smartphone-ul Samsung Galaxy de ultimă generație, care va fi anunțat în Galaxy Dezambalat.

Pentru a afla mai multe despre Galaxy Buds2 Pro, Galaxy Watch5 și Galaxy Watch5 Pro, vă rugăm să vizitați:

Galaxy Buds2 Pro: www.samsung.com/galaxy-buds2-pro

Galaxy Watch 5: www.samsung.com/galaxy-watch5

Galaxy Watch 5 Pro: www.samsung.com/galaxy-watch5-pro

[1] Această funcție va fi disponibilă pe Galaxy Buds2 Pro asociat cu un smartphone Galaxy care rulează One UI 5.0 sau o versiune ulterioară cu suport LE Audio, inclusiv Galaxy Z Flip4, Z Fold4 și viitoarele smartphone-uri Galaxy. Necesită instalarea celor mai recente versiuni de software ale smartphone-ului Galaxy și ale Galaxy Buds. Pentru a activa funcția, accesați aplicația Samsung Camera > Atingeți Setările camerei după ce selectați Mod video > Atingeți Opțiuni video avansate > Activați înregistrarea audio 360.

[2] Această funcție va fi disponibilă pe Galaxy Watch5, Watch5 Pro, Watch4 și Watch4 Classic atunci când este asociată cu un smartphone Galaxy care rulează One UI 5.1 sau o versiune ulterioară cu suport pentru aplicația Camera Controller. Necesită cel mai recent software pentru a fi instalat prin aplicația Galaxy Wearable.

[3] Disponibilitatea poate varia în funcție de piață, operator, model și smartphone asociat. Actualizarea va fi disponibilă inițial pe versiunile Bluetooth și va fi lansată ulterior în versiunile LTE

READ  Riot Just Teased o nouă hartă Valorant (sau o reluare separată)!