Noile cadouri Pokémon vin – iată unde și când le puteți urmări

Compania Pokémon a dezvăluit că un nou joc Pokémon Presents va fi difuzat săptămâna viitoare, oferind actualizări cu privire la jocurile viitoare din serie.

Știrea a fost anunțată pe pagina oficială Pokémon de Twitter, confirmând că difuzarea va avea loc pe 18 august la 6:00 PT / 9AM ET / 2PM GMT și veți putea să vă acordați Canal oficial YouTube Pokemon.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *