Orizont: Cazul pentru a juca în Vestul Interzis: Cum să privim

Sony a anunțat că următorul PlayStation Case va fi difuzat pe 27 mai 2021, care se concentrează în întregime pe Horizon: Forbidden West și va include aproximativ 14 minute de joc nou capturat live pe PS5.

IGN aduce difuzarea și, ca întotdeauna, acest ghid de ceas vă va oferi tot ce trebuie să știți pentru a viziona emisiunea, inclusiv când începe emisiunea, o listă de locuri de urmărit cu noi și ce vă puteți aștepta să vedeți pe spectacol.

Orizont: Este timpul pentru a începe Western Playing Case

Orizont: Forbidden West State of Play are loc joi, 27 mai și va începe la 14:00 PDT, 17:00 ET, 22:00 GMT. Dacă urmăriți din Australia, asta se traduce vineri, 28 mai, la 7 AM EST. Acesta va fi precedat de un „Game Status Preset” la 9 AM PDT / 12 PM ET / 5 PM GMT. În Australia, acest lucru se traduce vineri, 28 mai, la 2 AM EST. State of Play va urma un spectacol special Beyond live! Aici pe IGN.

Unde să vedeți orizontul: Cazul de joc interzis din vest

Dacă sunteți interesat să urmăriți foarte așteptatul Horizon: Forbidden West State of Play, vom găzdui emisiuni aici și pe numeroasele noastre canale de pe platforme precum YouTube, Twitch, Twitter, Facebook și multe altele. Iată lista completă a locurilor pe care le puteți vedea Horizon: Forbidden West State of Play

La ce să ne așteptăm la următorul orizont: cazul Western Banned Play

Sony a dezvăluit deja că această stare de joc de 20 de minute va include „aproximativ 14 minute de acțiune nouă în joc cu eroul nostru erou Aloy, toate capturate în direct pe PlayStation 5.” Nu am auzit și nu am văzut prea multe despre Horizon: Forbidden West de la dezvăluirea sa în timpul evenimentului de dezvăluire PS5 de la Sony.

READ  Testarea Call of Duty: Vanguard Alpha începe astăzi pentru unii utilizatori PS5 și PS4

Această continuare, care va fi lansată pe PS4 și PS5 în 2021, va continua povestea lui Aloy care a început în Horizon: Zero Dawn. În această nouă intrare, „furtunile vicioase și o bătătură de neoprit distrug rămășițele împrăștiate ale umanității, în timp ce noile mașini înspăimântătoare străbate granițele lor”. Aloy trebuie să descopere secretele din spatele acestor amenințări și să restabilească ordinea și echilibrul lumii.

Știm, de asemenea, că vom vedea mai multe jocuri PS5 din Horizon: Forbidden West și este rezonabil să presupunem că am putea avea și o dată de lansare finală alături de fereastra actuală 2021.

Cât despre pre-spectacolul de 5 ore? Aceasta este presupunerea oricui. Sony a tachinat că va fi o „numărătoare inversă unică până la debutul Horizon Forbidden West”.

Deși nu putem exclude o apariție bruscă cu continuarea God of War sau alte exclusivități PlayStation, se pare că această situație de joc se concentrează puternic pe Horizon: Forbidden West.

Urmărind Horizon: Western Banned Play Case, chiar mai departe! Veți găzdui un spectacol special de postare live care va analiza toate spectacolele interesante din prezentare.

Adam Pankhurst este scriitor de știri pentru IGN. Îl poți urmări pe Twitter Încorporați un Tweet și pe TIC nervos.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *