SpaceX, NASA amână plecarea stației spațiale pentru astronauții Crew 2 de la bordul navei spațiale Dragon

SpaceX și NASA au amânat întoarcerea pe Pământ a patru astronauți ai Stației Spațiale Internaționale până luni seara (8 noiembrie) din cauza vremii nefavorabile la locul lor de mitraliere.

Astronauții SpaceX Misiunea echipajului 2 Pentru NASA, va fi acum detașat de stația spațială luni după-amiază la 14:05 EDT (1905 GMT) – cu o zi mai târziu decât era planificat – și va fi pulverizat în acea noapte în largul coastei Floridei la 22:33 EST (0333 GMT) . Ai putea Urmărește totul live aici Și pe pagina de pornire Space.com, prin amabilitatea NASA TV, începând cu 11:45 a.m. EDT (1645 GMT).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *