Ubisoft Forward va reveni în septembrie și va avea loc o petrecere oficială de vizionare la Melbourne

După ce a omis în mare parte sezonul de spectacol Summer of Gaming, Ubisoft a anunțat că organizează în sfârșit un eveniment live Ubisoft Forward pentru a dezvălui știri și o nouă imagine despre viitoarea sa gama de jocuri.

S-a spus foarte puțin despre titlurile care vor apărea, dar probabil putem presupune că există cel puțin unul în Viitorul lui Assassin’s Creed este stabil El va apărea cu Avatar: Frontiers of Pandora, precum și cu noi înfățișări pentru Skull & Bones, Mario + Rabbids și, posibil, chiar și condamnat Prințul Persiei.

Mai bine, jucătorii din Melbourne pot Înregistrați-le interesul Pentru o petrecere de vizionare în persoană la Fortăreața din CBD, unde Ubisoft va juca spectacolul pe marele ecran și va oferi cadouri și micul dejun.

De ce micul dejun? Ei bine, evenimentul este (ca întotdeauna) un eveniment timpuriu pentru fanii Aussie. Orele de recuperare în fusurile orare locale sunt după cum urmează:

Duminică 11 septembrie

  • AEST (Melbourne / Sydney / Brisbane / Canberra) – 05:00
  • ACST (Adelaide/Darwin) – 04:30 AM
  • August (Perth) – 03:00

Veți putea viziona Ubisoft Forward pe editorul oficial Youtube Si TIC nervos pagini.

Desigur, toate știrile vor fi gata pentru tine când te trezești duminică, dacă plănuiești să ai o seară mare de sâmbătă (fără judecată din partea noastră!)

READ  Microsoft vizează un „flux constant de jocuri grozave”, spune Phil Spencer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.