Când este Hamza Kooheji vs Eduardo Moura în seara asta? Ringwalks, alergare comandă, alergare, cum să vizionezi Brave CF 65

Toate informațiile despre evenimentul din Bahrain sub titlul Hamza Al Kooheji vs Eduardo Moura din această seară.

dazn Brave CF 65 va fi difuzat în această seară.

Cardul are loc la Khalifa Sports City Stadium, Isa Town, Bahrain, cu două evenimente principale.

Punctul culminant va fi meciul de greutate penă dintre Hamza Kooheji și Eduardo Moura.

Pe cartonaș este și un meci dintre Jose Torres și Ezzedine El Derbani.

Iată tot ce trebuie să știi despre Brave CF 65.

Unde se află Brave CF 65 în seara asta?

Evenimentul va avea loc la Khalifa Sports City Arena, Isa Town, Bahrain.

La ce oră este Brave CF 65 în seara asta?

  • Card: 11:00 ET / 16:00 GMT / 17:00 CET
  • Evenimentul principal: 14:00 ET / 19:00 GMT / 20:00 CET

Brave CF 65 începe la ora 11:00 ET / 16:00 GMT / 17:00 CET în această seară.

Evenimentul principal este programat să înceapă la 14:00 ET / 19:00 GMT / 20:00 CET, dar timpul poate fi schimbat din cauza duratei luptelor anterioare de pe card.

Cum pot urmări Brave CF 65 în seara asta?

Puteți urmări acțiunea pe DAZN în SUA, Brazilia, Marea Britanie și restul lumii, Cu exceptia În: Canada, Japonia, Spania, Italia, Germania, Austria, Elveția, Rusia, Orientul Mijlociu și Africa de Nord, Bosnia și Herțegovina, Croația, Macedonia, Muntenegru, Serbia, Slovenia, Republica Cehă, Slovacia, România. Vă puteți înscrie pentru a participa aici .

Cardul Brave 65 CF plin

  • Hamza Kooheji vs Eduardo Moura. greutate pana
  • Jose Torres versus Ezz El Din El Durbani. greutate pana
  • Muhammad Saeed Muallem vs. Magomed Gadjiasulov; greutate usoara mare
  • Ahmed Al-Labban alături de Carl Booth. greutate saggy
  • Shamil Gaziev vs. Pavel Deledko, grea
  • Abdulla Alyaqoob vs. Fouad Al Shami; Greutate bantam
  • Maysara Mohamed vs. Frieh Harahsheh; Greutatea muștei
  • Kevin Rort vs Omar El Dafrawi. greutate saggy
READ  Jucătorii din Anglia, Southgate, conștienți social, creează noi legături cu fanii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.