Când, unde și cum să-l învingi pe șeful lumii Ashava în timpul Beta

Când, unde și cum să-l învingi pe șeful lumii Ashava în timpul Beta

cel Diablo 4 Beta este aici, deși pentru mulți este încă un exercițiu de răbdare, deoarece jocul se bâlbâie sub greutatea serverelor aglomerate, a nenumărate erori, blocări și multe alte probleme. Jucătorii care sunt suficient de norocoși să beneficieze de timp de calitate în joc au un joc destul de grozav pe mâini – sau cel puțin un joc care are potențialul de a fi grozav.

Un lucru distractiv despre asta Diablo IV Este apariția unor lideri mondiali speciali. Acești șefi pot fi învinși o dată pe săptămână odată ce jocul este lansat pe 6 iunie și în perioade speciale în timpul beta deschisă din acest weekend. Prima dintre acele vremuri aproape s-a terminat.

Ashava the Pestilent (foto sus) este singurul șef beta din lume și poate fi provocat de grupuri de până la 12 jucători. Bătălia este foarte grea, dar înfrângerea ei îți va oferi niște pradă legendară de nivel înalt. Iată tot ce trebuie să știi.

Unde se află Ashava?

Ashava poate fi găsit în zona de nivel 25 numită The Crucible – pictograma portocalie de pe harta de mai jos:

După cum puteți vedea, îl veți găsi pe Ashava în partea de est a hărții, la est de Kyovashad și la nord-est de Yelesna.

În ce momente poți lupta cu Ashava?

Bătălia mondială a lui Ashava se va desfășura în patru valuri astăzi și mâine. Ai 15 minute să-l învingi pe Ashava odată ce ajung la Crucible. Vei primi în continuare câteva recompense pentru că nu l-ai învins pe șeful lumii, dar vei primi recompense mult mai bune dacă o faci.

  • 25 martie La 11:00 PDT / 14:00 EST / 19:00 CET / 18:00 GMT
  • 25 martie 13:00 PDT / 16:00 EST / 21:00 CET / 20:00 GMT
  • 25 martie 23:00 PDT / 26 martie 2:00 EST / 8:00 CET / 7:00 BST
  • 26 martie La 1:00 PDT / 4:00 EST / 10:00 CET / 9:00 GMT
READ  Colonel: Pierderile Ucrainei sunt de câteva ori mai mici decât pierderile Rusiei Țară străină

Cum să-l învingi pe Ashava

Ashava are o serie de mișcări de care trebuie să fie conștientă, ceea ce o face un șef mai complex și mai distractiv decât majoritatea Diablo ultimii sefi. Rețineți că toate aceste atacuri implică daune otrăvitoare continue. La urma urmei, ea este Ashava drapată.

O altă notă importantă: Ashava se calculează în funcție de numărul de jucători care se luptă cu ea, ceea ce înseamnă că va fi cel mai puternic dacă un întreg grup de 12 jucători încearcă să o doboare. S-ar putea să ai mai mult noroc cu jucători foarte calificați cu mai puțini jucători.

Setul de mișcări al lui Ashava include:

  • liră măcinată. Ashava va face un pas rapid înapoi și apoi va termina și va lovi acolo unde era ea.
  • Chomp pulmonar. Ashfa și-a lăsat capul în jos și și-a îndreptat gâtul spre țintă. Mușcătura sa este adesea o ucidere dintr-o singură lovitură.
  • Se năpustește. Ashava se sprijină pe spate pe picioarele ei din spate și apoi sare înainte, doborând ținte.
  • Attack Area Sweep: Ashava mătură într-o rotație de 360 ​​de grade cu o lamă de antebraț, urmată de o jumătate de întoarcere cu cealaltă lamă în aceeași direcție. O vei vedea telegrafând atacul când își ridică brațul aproape complet până la umăr. Jucătorii pot doborî sau ucide insta.
  • nori toxici. Ashava respiră/vărsă nori de gaze otrăvitoare care se transformă în bălți toxice pe pământ și provoacă daune continue. Veți vedea asta venind când ea se ridică și va începe să-i iasă saliva verde din gură.
  • Întoarcerea plugului. Îl ridică pe Ahsava vertical cu ambele lame înainte de a lovi rapid pământul și de a-l ară înapoi spre picioarele din spate. Jucătorii pot fi uciși sau retrași.
READ  Apple ar putea remedia cel mai mare defect al iPad-ului

strategie:

  • Evită și evită atacurile lui Ashava, rămânând în spatele ei ori de câte ori poți. Dacă ești un jucător corp la corp, acest lucru este valabil mai ales.
  • Folosiți orice echipament sau abilități care creează bariere/scuturi/domuri/etc pentru a contracara atacurile ei fizice.
  • Pregătiți orice echipament de detoxifiere. Veți suferi daune permanente de la toxine, așa că acest lucru este crucial.
  • Ține minte: dacă mori și folosești un punct de control, pierzi cu 10% durabilitatea echipamentului, așa că încearcă să reînvie aliații (și speră că le vor întoarce favoarea).

Uimirea este cheia. Lingoul de aur de sub bara de sănătate a lui Ashava indică când se va balansa, se va întoarce pe pământ și se va deschide atacurilor. Pentru a realiza acest lucru, trebuie să faceți față a ceea ce Blizzard numește daune Crowd Control. Următoarele efecte dăunează controlului mulțimii:

  • Rece
  • uluire
  • frică
  • îngheţa
  • Imobiliza
  • doborî
  • înapoi
  • încet
  • fulger
  • batjocură
  • sarcina

exploatarea jefuirii

În prezent, puteți exploata prada lui Ashava. Când Ashava intră în direct în Crucible, toți cei care joacă jocul au exact 15 minute pentru a o învinge și a jefui. Dacă îl poți învinge mai repede, pur și simplu fură, teleportează-te în oraș și apoi reintră în Crucible. Veți intra într-un alt mod de luptă și veți avea o altă șansă să învingeți șeful lumii și să obțineți mai mult pradă înainte de expirarea celor 15 minute. Dacă sunteți într-un grup, toată lumea trebuie să părăsească copia curentă pentru ca aceasta să funcționeze.

Desigur, conflictul principal poate să nu fie deloc Ashava, ci doar să rămâi conectat la joc suficient de mult pentru a-l învinge – dacă treci vreodată de coada de autentificare! noroc!

READ  Microsoft reînnoiește contractul cu Xandr

Urmați-mă Stare de nervozitate. merita site-ul meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *