Destiny 2 Showcase 2023: Când începe și cum să vizionezi

Destiny 2 Showcase 2023: Când începe și cum să vizionezi

Bungie le va oferi fanilor Destiny o actualizare Destinul 2Ultimul sezon, extinderea de anul viitor forma finalăun raid proaspăt reconstituit și mai mult în această marți, în timpul Showcase-ului Destiny 2023. Bungie aruncă o privire asupra „cea mai epică bătălie pe care am purtat-o ​​vreodată în Destiny”, noi destinații și „începutul unei călătorii imposibile” pentru Destinul 2 jucători.

Spectatorii care urmăresc Destiny Showcase vor fi tratați cu mai mult decât o simplă privire în viitor Destinul 2Vor primi, de asemenea, un banner exclusiv dacă urmăresc 30 de minute din emisiune pe Twitch.

Destiny Showcase începe oficial la 12:00 EST/9:00 PDT/18:00 CET, jucătorii se pot conecta YoutubeȘi TIC nervosȘi TIC-tac. În afara spectacolului principal în sine, spectatorii se pot aștepta la mese rotunde înainte și după spectacol, similar cu Destiny Showcase de anul trecut, unde Bungie a dezvăluit noi detalii despre cădere uşoară Expansiune și Subcategoria Strand. Iată rezumatul complet:

Urmărește trailerul Destiny 2 2023

Spectacolul principal începe la 9 a.m. PDT și este de așteptat să dureze aproximativ 45 de minute, potrivit Bungie. Dacă doriți să ajungeți din urmă cu totul, iată cronologia completă:

  • Ora de începere a pre-randarii Destiny Showcase – 8:00 PDT/11:00 EST/17:00 CET
  • Ora de început pentru Destiny Showcase – 9:00 PDT/12:00 EST/18:00 CET
  • Ora de începere a Destiny Showcase după spectacol – 9:45 PDT/12:45 EST/18:45 CET

La ce să vă așteptați de la Destiny Showcase 2023

Destiny 2: Ultimate Formla care Bungie s-a referit ca fiind „concluzia epică a sagai luminii și întunericului” (dar cu siguranță nu sfârșitul poveștii) Destinul 2), va fi un punct central al spectacolului. Știm că Cayde-6 a fost „mort” din 2018 abandonat Expansiunea va reveni, cu Nathan Fillion reluând rolul său de justiția lui Exo. De asemenea, știm că Keith David își va face debutul în Destiny ca vocea comandantului Zavala, înlocuindu-l pe regretatul Lance Reddick.

Un lucru pe care nu îl știm exact este când forma finală venire. Bungie le poate oferi fanilor o dată de lansare pentru următoarea expansiune – a făcut-o anul trecut, când a fost dată data cădere uşoară La Târgul Destinului 2022.

Sezonul 22 din Destinul 2 De asemenea, primește o privire mai profundă, inclusiv titlul și subiectul. Prezice o poveste care duce la forma finalăși un raid repetat gata să plece în septembrie.

Citeşte mai mult

READ  Remake-ul Xbox 360 GoldenEye a fost anulat în sălbăticie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *