La ce oră este actualizarea Minecraft 1.20 astăzi?

La ce oră este actualizarea Minecraft 1.20 astăzi?

Mojang este pe cale să lanseze actualizarea Minecraft 1.20 în orice moment. În urmă cu câteva zile, au anunțat că noua versiune a vechiului joc sandbox va fi lansată pe 7 iunie 2023. De când a venit ziua, milioane de jucători așteaptă cu nerăbdare actualizarea. Cu toate acestea, ca la fiecare lansare de actualizare, compania suedeză de jocuri nu a dezvăluit ora exactă la care va fi lansată.

Călătoria ta este pe cale să înceapă: actualizarea Trails & Tales sosește pe 7 iunie!

Pregătește-te să dai viață poveștilor tale, indiferent dacă eclozești un vânător, explorezi o livadă de cireși, îți tundezi armura sau multe altele. Marcați-vă calendarele și începeți să planificați!

Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu putem specula și nu putem ști când exact actualizarea 1.20 va scadea. Acest lucru se poate face analizând actualizările anterioare și timpii de lansare a acestora.

Citește și: 7 cele mai bune semințe pentru actualizarea Trails & Tales pentru Minecraft 1.20


Timpul de lansare estimat pentru Minecraft 1.20 în India, SUA și alte regiuni

Luați în considerare timpii de lansare a actualizărilor anterioare

Mojang a adus mai multe actualizări titlului sandbox de la lansarea sa. Cu toate acestea, ei și-au schimbat metodele de sincronizare a lansărilor de-a lungul anilor. Dezvoltatorii au lansat recent aceste tranșe într-o anumită perioadă de timp.

De exemplu, actualizările 1.17, 1.18 și 1.19 au fost lansate în orice moment. 15:00 – 17:00 GMT (8:30 – 22:30 IST). Astfel, este sigur să spunem că actualizarea Minecraft 1.20 ar putea fi lansată 16:00 GMT (21:30 IST).

READ  McCree New Name Overwatch BattleTag Schimbare gratuită

Un alt fapt interesant care întărește timpul de lansare a noii actualizări este că sediul central al Mojang este situat în Redmond, Washington, SUA, care se află în fusul orar PST. Prin urmare, dezvoltatorii intră în birou cel mai devreme, în jurul orei 8:00 AM PST, care se transformă la 3:00 PM GMT și 8:30 PM IST.

Deoarece jucătorii vor descărca actualizarea din toată lumea și există multe fusuri orare, ei pot pur și simplu să ia timpul menționat mai sus și să îl convertească în propriul fus orar pentru a vedea când va ajunge actualizarea.

Desigur, toate acestea sunt speculații și încă nu suntem siguri când Mojang va renunța la actualizare pentru toată lumea.


Ce faci în timp ce aștepți actualizarea Minecraft 1.20?

Intrați în starea de spirit a actualizării Trails & Tales cu imaginile de fundal mobile alese de dvs.!

În timp ce jucătorii așteaptă ca actualizarea Minecraft 1.20 să fie lansată, ei pot rătăci în lumea lor pentru a-și petrece timpul. Una dintre cele mai bune modalități de a captura actualizarea de îndată ce scade este să reporniți în continuare lansatorul oficial al jocului, astfel încât să se încarce de îndată ce Mojang o renunță.

Jucătorii Bedrock Edition pot continua să reîmprospăteze pagina de produs a jocului pe pagina magazinului de dispozitive pentru a vedea dacă apare un buton de actualizare pentru a descărca conținut nou.

În plus, utilizatorii pot verifica în mod constant pagina oficială Twitter și canalul YouTube Minecraft pentru orice conținut nou pe care îl postează despre lansarea actualizării. Pagina oficială Minecraft Reddit este un alt loc excelent pentru a petrece timp cu alți jucători și pentru a discuta actualizarea până când aceasta scade.

READ  Remedierea supraîncălzirii iPhone 15 de la Apple a rezolvat și o problemă majoră a camerei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *