La ce oră este Brave CF 64 în seara asta? Ora de începere, informații despre fluxul live Tae Kyun Kim vs Roman Bogatov

Toate informațiile despre evenimentul de diseară din Bahrain intitulat Tae Kyun Kim vs Roman Bogatov.

dazn Brave CF 64 va fi difuzat în această seară.

Cele cinci lupte au loc pe stadionul Khalifa Sports City, Isa Town, Bahrain, cu două evenimente principale.

Titlul va fi capul meciului pentru titlul de greutate penă dintre Tae Kyun Kim și Roman Bogatov.

Există, de asemenea, o luptă de greutăți între Nkosi Ndebele și Matiss Zaharovs.

Iată tot ce trebuie să știi despre Brave CF 64.

Unde se află Brave CF 64 în seara asta?

Evenimentul va avea loc la Khalifa Sports City Arena, Isa Town, Bahrain.

La ce oră este Brave CF 64 în seara asta?

  • Card: 11:00 ET / 16:00 GMT / 17:00 CET
  • Evenimentul principal: 14:00 ET / 19:00 GMT / 20:00 CET

Brave CF 64 începe la 11:00 ET / 16:00 BST / 17:00 CET sâmbătă, 22 octombrie.

Evenimentul principal este programat să înceapă la 14:00 ET / 19:00 GMT / 20:00 CET, dar timpul poate fi schimbat din cauza duratei luptelor anterioare de pe card.

Cum pot urmări Brave CF 64 în seara asta?

Puteți urmări acțiunea pe DAZN în SUA, Brazilia, Marea Britanie și restul lumii, Cu exceptia În: Canada, Japonia, Spania, Italia, Germania, Austria, Elveția, Rusia, Orientul Mijlociu și Africa de Nord, Bosnia și Herțegovina, Croația, Macedonia, Muntenegru, Serbia, Slovenia, Republica Cehă, Slovacia, România. Vă puteți înscrie pentru a participa aici .

Card complet Brave 64 CF

  • Tae Kyun Kim vs Roman Bogatov pentru campionatul vacant NFL Featherweight
  • Nkosi Ndebele vs. Greutate bantam Matisse Zakharov
  • Mzwandel Hlongwa vs. Abusbyan Alikhanov, greutate medie
  • Brendan Lessar vs. Zaged Gaidrov; greutate medie
  • Omar El Dafrawi vs. Kevin Root. greutate saggy
READ  Fotbaliștii români fac echipă pentru a încuraja viața câinilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.