Noua actualizare vă permite să blocați spammerii și numărul total de persoane pe Google Drive

La fel ca în toate lucrurile, Internetul are scoruri ridicate, cum ar fi pisicile drăguțe, punctele slabe ale acestora, sau spammerii, trolii și persoanele care împărtășesc conținut ofensator. Mulți dintre noi evităm aceste persoane, chiar dacă este mai ușor să o facem pe unele platforme decât pe altele. Iată câteva vești bune: dacă aveți probleme cu aceste tipuri de persoane, Google Drive vă va permite acum să le blocați.

într-un mod nou Actualizare spațiu de lucru Google Compania, publicată săptămâna aceasta, a recunoscut că, deși Google Drive își propune să permită oamenilor să stocheze, să partajeze și să colaboreze de oriunde, capacitățile de partajare ale produsului pot fi abuzate de actori răi. Tocmai din acest motiv, Google a decis să creeze o modalitate prin care indivizii să blocheze alți utilizatori, chiar dacă anterior le-au acordat acelor utilizatori acces la conținutul lor.

„Blocarea unui utilizator nu numai că va păstra beneficiile partajării Drive, dar, mai important, îi va menține în siguranță pe utilizatorii Drive”, a scris Google într-o postare pe blog.

În plus, Google a spus că blocarea unui utilizator pe Drive îi va împiedica, de asemenea, să interacționeze cu dvs. în alte aplicații și servicii.

Noua funcție de blocare va permite utilizatorilor să împiedice pe alții să le partajeze orice conținut în viitor, ceea ce Google spune că poate fi util dacă un alt utilizator are „un istoric de spam sau conținut ofensator”. De asemenea, va permite persoanelor fizice să elimine toate fișierele și folderele din Drive-ul lor care au fost partajate de utilizatorul ofensator, permițându-le astfel să scape de spam și conținut ofensator dintr-o singură dată. În cele din urmă, așa cum s-a menționat mai sus, funcția va permite utilizatorilor să revoce accesul altcuiva la conținutul lor.

READ  Netflix nu va adăuga în curând suport pentru audio spațial de la Apple

Pentru a bloca pe cineva, deschideți Drive și faceți clic dreapta pe un fișier, care deschide meniul de opțiuni. În meniul respectiv, atingeți utilizator interzis) și apoi bloc În plasă. În caz că te răzgândești, poți și tu Deblochează pe cineva.

După cum sa menționat anterior 9to5GoogleSpamul pe Google Drive a fost o problemă de ani de zile. Acest lucru se datorează faptului că persoanele pot partaja fișiere cu oricine de pe platformă – partajarea de fișiere nu necesită permisiunea celeilalte persoane – atâta timp cât au o adresă de e-mail. Deși există un buton Eliminare în Drive, acesta nu șterge fișierele partajate, ci le ascunde pur și simplu din vizualizare, ceea ce înseamnă că pot apărea în continuare în rezultatele căutării și în alte zone.

S-ar putea să nu pară mare lucru la prima vedere, dar poate fi foarte incomod sau chiar periculos. Un utilizator în ultimii ani se plângea Că au avut în continuare acces la un folder comun deținut de fostul lor iubit abuziv și au raportat că au simțit „o pierdere a controlului și capacitatea de a nu mă putea elimina din acest conținut – de la această persoană”. Da, cu siguranță nu este un sentiment bun.

Google a declarat că lansează treptat funcția de blocare, care va fi disponibilă pentru toți clienții Google Workplace, clienții G Suite Basic, clienții de afaceri și utilizatorii cu conturi Google personale, joi. Anunțat inițial caracteristica la Pot fi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *