Orașul a aprobat planul detaliat pentru trimestrul dintre Solaris și Cobamaga

Orașul a aprobat planul detaliat pentru trimestrul dintre Solaris și Cobamaga

Viceprimarul Tallinnului, Madele Lebus, a remarcat că aceasta este adoptarea unei soluții de planificare care a fost luată în considerare de foarte mult timp în inima orașului, prin care se acordă drepturi de construcție pentru a spori funcțiile rezidențiale și comerciale.

„Pentru dezvoltarea orașului este important să se păstreze cât mai multe activități diferite în centrul orașului, atât spațiu de locuit, cât și spațiu de consum în același timp, și să se asigure șanse egale de acces la aceste activități. Accesibilitatea orașului centru a fost schimbat și în soluția de amenajare din „Prin strada care trece prin clădirea care face legătura între strada Ravala și strada Estonia. În ceea ce privește străzile din întreaga zonă de planificare, este important să se țină cont că este un oraș- loc larg și trebuie să fie atât un spațiu urban reprezentativ, cât și prietenos pietonilor.”

Planul detaliat prevede renovarea clădirii situate între Strada Estonia, Strada Kubamaga, Strada Ravala și Piața Tetri în așa fel încât să fie proiectat un spațiu urban prietenos cu pietonii, care să sublinieze identitatea locală. Există, de asemenea, un plan de creare a unui peisaj cu mai multe fațade pentru zona planificată, inclusiv peisaje înălțate de-a lungul străzii din interiorul clădirii și adiacent pieței planificate pentru colțul străzii Ravala și strada Cubamaga, precum și containerul, terasa și acoperișul. peisaje. .

Suprafața planificată este de 3,34 hectare. Reședințele și afacerile sunt situate de-a lungul străzii Kupamaja, companiile și birourile sunt situate de-a lungul străzilor Estonia și Ravala, iar centrul de convenții, facilitățile sociale și clădirile comerciale sunt situate de-a lungul Piaței Teatre. Un concurs de arhitectură a fost organizat pentru plan și a fost câștigat de KOKO Arhitektid, a cărui lucrare câștigătoare a fost adăugată planului detaliat ca material ilustrativ. Lucrarea câștigătoare la concursul de arhitectură urmează soluția de plan detaliat aprobată.

READ  Universul are o vechime de aproximativ 14 miliarde de ani, iar cercetătorii detaliază modul în care și-au calculat vârsta

Hartie de constructie El scrie că, conform planului, pe lângă clădiri, între străzile Ravala și Estonia vor fi construite o stradă interioară, piețe amenajate, o cafenea în aer liber și o fântână. La etajele superioare ale clădirii există terase spațioase acoperite cu copertine, de la care vă puteți bucura de vedere la Parcul Tammsaare și strada Rävala. În arhitectura clădirii au fost folosite plăci de calcar, granit închis la culoare și cupru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *