Starfield Early Access se lansează în această săptămână, așa că atunci australienii pot începe să joace

Starfield Early Access se lansează în această săptămână, așa că atunci australienii pot începe să joace

Cu Starfield chiar după colț pe 6 septembrie (sau vinerea aceasta, Pe 1 septembrie (pentru cei care cumpără oricare dintre edițiile Early Access), Bethesda a distribuit a Grafic Evidențiind exact momentul în care oamenii din întreaga lume se vor putea îmbarca în aventurile lor în spațiu.

Interesant este că, în loc să-i pună pe australieni să joace jocul digital, să aștepte ca restul fusurilor orare ale lumii să ajungă din urmă, jocul va fi lansat devreme în America de Nord și de Sud, într-un mod care înseamnă că toate părțile lumii se vor juca până la prânz. ziua lansării. Pentru cei din Australia, se va lansa la ora 10:00 AEST, ceea ce înseamnă dacă cumpărați jocul digital, îl jucați prin Game Pass sau obțineți o copie fizică din magazinele de acolo. nu ar trebui să fie Vor fi multe contradicții.

Iată cum tremură totul în toată țara și în Noua Zeelandă:

Când se va lansa Starfield în Australia?

Orele de mai jos se aplică jucătorilor cu acces anticipat pe 1 septembrie și pentru toți jucătorii pe 6 septembrie. Preîncărcarea jocului a început deja, așa că puteți fi gata să jucați imediat ce sosesc aceste momente:

  • 10:00 AEST (Melbourne/Sydney/Hobart/Canberra/Brisbane)
  • ora 9.30 (Adelaide, Darwin)
  • ora 8.00 (Perth)
  • ora 12.00 (Wellington)

Când sunt publicate evaluările STARFIELD?

Starfield Reviews va fi difuzat în magazine din întreaga lume Vineri 1 septembrie în 2 am AEST.

Acesta este cel mai devreme în care putem publica o recenzie, deși acesta va fi un comentariu imens Jocul se va strădui să fie revizuit pe deplin la acea dată.

Unde pot vedea o recenzie când este postată?

Veți vedea recenzia în față și în centru pe pagina de pornire Atingeți Start când este gata sau în fila Recenzii. De asemenea, vom lansa linkul pe canalele noastre sociale, așa că asigurați-vă că ne urmăriți X, Facebook Și Instagram să-l prindă în clipa în care a aterizat. De asemenea, puteți să vă abonați la lista noastră de corespondență pentru a primi recenzia în căsuța dvs. de e-mail și pentru a ne da un mie în sus Youtube Vom discuta despre joc pe Podcastul Press Start.

READ  Directorul de creație Ubisoft pleacă după doar un an

Starfield se lansează pe 6 septembrie pentru Xbox Series X|S și PC și va fi inclus în Game Pass din prima zi. Puteți precomanda Upgrade-ul Premium Digital la Amazon sau Magazin Xbox Dacă aveți un Game Pass și doriți să începeți cu 5 zile mai devreme pe 1 septembrie, plus obțineți celelalte versiuni de Starfield de mai jos:

STARFIELD precomenzi

fizic

Digital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *