Telescopul spațial James Webb a făcut o manevră crucială pentru a-și determina traiectoria

cel Telescopul spațial James Webb Chiar pe drum.

Observatorul masiv a fost lansat astăzi (25 decembrie) din portul spațial european din Kourou, Guyana Franceză, la 7:20 AM EST (1220 GMT). După doar 12,5 ore, nava spațială a început o manevră vitală în călătoria sa de o lună către viitoarea sa locație înainte, deoarece observatorul a efectuat o ardere de 65 de minute care s-a încheiat la 20:55 EDT (0155 GMT), potrivit A. Declarație de la NASA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.