Cum să vă protejați prin parolă istoricul căutărilor Google și să vă ascundeți secretele

Dacă nu doriți ca partenerul, soțul sau colegul dvs. de cameră să spioneze căutarea Google sau istoricul vizionărilor YouTube, dar nu doriți să intrați în incognito, iată vești bune: acum puteți Ascundeți-i pe amândoi în spatele verificării parolei.

Toată activitatea dvs. de pe Google, inclusiv căutări pe web, hărți, istoricul YouTube și interogările Asistentului Google este agregată și este vizibilă implicit în Activity.google.com. Aceasta înseamnă că oricine are acces la un dispozitiv la care sunteți conectat poate vedea ceea ce ați căutat, urmărit și comandat.

După activarea verificării, dvs. (sau altcineva) va trebui să introduceți parola contului dvs. Google pentru a vă dezvălui istoricul activității.

Pentru a activa această funcție, accesați Activity.google.com. Conectați-vă dacă nu ați făcut-o deja și faceți clic „Verificați Managerul meu de activități” Legătură.

Captură ecran: Emily Long

În fereastra care apare, comutați „Necesită verificare suplimentară” Buton și apăsați Memorează.

Captură ecran: Emily LongCaptură ecran: Emily Long

Vi se va cere să introduceți parola pe ecranul principal de conectare Google pentru a confirma. Odată activat, va trebui să faceți clic pe Fișier Butonul Verificați Și introduceți parola de fiecare dată când doriți să vă afișați jurnalul de activitate.

În practică, această verificare nu este foarte sigură – necesită pur și simplu să introduceți parola contului dvs. Google. Dacă persoana de care încerci să te ascunzi știe și parola (poate pentru că împărtășești un cont), va putea intra cu ușurință.

Daca esti Oh, chiar așa Nu doriți ca nimeni să vă vadă istoricul, puteți șterge manual sau automat activitățile dvs. Google. Google va șterge automat orice este mai vechi de 3, 18 sau 36 de luni (din pagina Activitatea mea pe Google, accesați Activitatea de pe web și din aplicații> Ștergere automată și vă va seta preferințele). De asemenea, puteți elimina manual elemente de pe pagina web și activitate sau puteți dezactiva caracteristica de salvare a activității. Același proces se aplică istoricului dvs. pe YouTube și pe site.

READ  Testele Instagram pun „postări sugerate” pe tot fluxul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *