Data lansării Xiaomi Mi 11 a fost confirmată – vom vedea concurentul Samsung Galaxy S21 în curând

După lansarea în China pe 28 decembrie, am așteptat o lansare globală a Xiaomi Mi 11Unde ar putea fi Samsung Galaxy S21Cel mai mare concurent. Acum știm că telefonul va fi lansat pe 8 februarie.

Aceasta provine dintr-un apel de eveniment trimis către TechRadar, indicând lansarea începe la ora 13:00 CET (ceea ce ar face ca ora 12 GMT, 7 AM EDT, 4 AM PDT și 11 PM ora Cairo).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *