MAR10 Day Bundle Nintendo Switch vine în Australia

MAR10 Day Bundle Nintendo Switch vine în Australia

a updata: Nintendo Australia a confirmat că un pachet special de consolă Nintendo Switch pentru sărbătorirea „Zilei lui Mario” pe 10 martie se va îndrepta către magazinele australiane, deși este puțin diferit de ceea ce au primit oamenii în state.

Veți primi în continuare consola Switch standard împreună cu Joy-Cons roșii (nu roșu neon) și foaia de autocolante pentru filmul Super Mario Bros., dar în loc să alegeți între trei jocuri Mario pentru a-l descărca, pur și simplu descarcă Super Mario Odyssey. cod:

Pachetul vine pe 31 martie pentru 469 USD și puteți cumpăra unul de la comercianții de mai jos:


Nintendo a anunțat un nou „Nintendo Switch Mario Choose One Bundle”, un pachet de consolă care include un Nintendo Switch standard, o pereche de Joy-Con-uri roșii (nu roșu neon, ci o culoare ușor diferită) și câteva stickere Super Mario Bros. . Pleacă și alege una dintre cele trei jocuri Mario descărcate.

Jocurile care pot fi selectate sunt Mario Kart 8 Deluxe și New Super Mario Bros. Ultimate. U Deluxe și Super Mario Odyssey.

Pachetul va fi pus în vânzare pe 10 martie, sau ziua „MAR10”, la comercianții cu amănuntul din SUA, dar nu a fost confirmat dacă acest lucru va ajunge și la retailerii australieni. Ne vom strădui să vă ținem la curent dacă se întâmplă acest lucru.

Data lansării filmului Super Mario Bros. a fost anticipată. recent (fiind deja amânat) la 5 aprilie 2023. Un nou trailer va avea premiera pe 10 martie într-o prezentare live specială. Toate detaliile pentru asta mai jos:

Tot timpul Australian Super Mario Bros. Band. Trailerul final al filmului este live

Trailerul va începe să fie difuzat la ora 9:00 EST vineri, 10 martie.

  • AEDT (Melbourne / Sydney / Hobart / Canberra) – ora 9.00
  • ACDST (Adelaide) – 8:30 a.m
  • AEST (Brisbane) – 8:00 AM
  • ACST (Darwin) – 7:30 a.m
  • August (Perth) – 6:00 am
  • NZDT (Wellington) – 11:00 a.m
READ  Apple, Google și Microsoft lucrează la un viitor fără parolă

Unde te uiți la Super Mario Bros.? Trailerul final al filmului este live

Trailerul va fi disponibil pentru vizionare live Pe YouTube la acest link. De asemenea, va fi disponibil pentru vizionare la cerere, la scurt timp după difuzare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *