Microsoft elimină sincronizarea între dispozitive din funcția Cronologie din Windows 10

Windows poate fi unul dintre cele mai populare sisteme desktop, dar nu fiecare parte a sistemului de operare vede aceeași popularitate sau utilizare. Un exemplu este caracteristica cronologiei de pe Windows 10 care a fost adăugată în actualizarea din aprilie 2018 la sistemul de operare. Funcția își propune să vă arate activitățile curente și anterioare pe o perioadă de timp pe dispozitivele conectate la același cont Microsoft și poate fi accesată prin combinația Tastă Windows + Tab. Microsoft elimină acum funcționalitatea de sincronizare cross-device din caracteristica Timeline cu cea mai recentă versiune de Windows 10 Insider Preview Build.

Cu th Cea mai recentă versiune de Windows 10 Insider Preview Build 21359, Cronologia nu va mai încărca o activitate nouă în contul Microsoft conectat (prin Thorot).

Dacă istoricul activității dvs. este sincronizat pe dispozitivele dvs. prin contul dvs. Microsoft (MSA), nu aveți opțiunea de a încărca activitate nouă în cronologie. Conturile legate de AAD nu vor fi afectate. Pentru a vă vizualiza istoricul web, Edge și alte browsere au opțiunea de a analiza activitățile web recente. De asemenea, puteți vizualiza fișierele utilizate recent cu OneDrive și Office. Notă: Programul și toate jurnalele de activitate locale sunt încă în Windows 10.

Cronologia și întregul istoric al activităților locale vor rămâne pe Windows 10 și nu veți mai putea utiliza funcționalitatea publicitară „urmați de unde ați oprit” cu cronologia. Acest jurnal pe mai multe dispozitive și sincronizarea activității au fost unul dintre punctele culminante ale cronologiei, care se întinde pe computerele Windows 10 și Dispozitive Android folosind Microsoft Launcher. Dar cronologia a fost eliminată din Microsoft Launcher în 2020, iar acum această schimbare specială îl face o acoperire pentru viziunea intenționată din spatele caracteristicii.

READ  Instagram nu va permite sigla TikTok pe rolele sale clonate

Dat fiind faptul că majoritatea oamenilor nici măcar nu-și amintesc că a existat o astfel de funcție, nu ar fi surprinzător dacă Microsoft ar sfârși prin a anula programul în ansamblu. Deocamdată, dacă utilizați funcția, va trebui să vă confruntați cu faptul că sincronizarea pe mai multe dispozitive va dispărea când actualizarea va ajunge la canalul stabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *