Noua soluție a pavilionului feroviar va fi reproiectată Estonia

Noua soluție a pavilionului feroviar va fi reproiectată  Estonia

Eesti Raudtee a inceput modernizarea pavilioanelor de asteptare, pentru ca pana acum oamenii care asteptau trenuri trebuiau sa stea sub cerul liber. Cu toate acestea, soluția propusă de arhitecții nou instalați nu a funcționat în clima Estoniei și acum este din nou reconstruită.

Când au fost construite noi parcări în Estonia în urmă cu mai bine de zece ani, oamenii au început imediat să se plângă că nu există unde să se adăpostească de ploaie sau vânt. Eesti Raudtee a pus la vremea respectiva plexiglas pe platforme si a crezut ca e suficient.

În urmă cu un an, Administrația Căilor Ferate din Estonia a confirmat că nu a fost posibilă construirea de aripi de așteptare pe peroane, dar plângerile pasagerilor au fost atât de mari încât erau planificate să fie ridicate adăposturi în luna aprilie a acestui an. Când primele cinci adăposturi au fost gata, s-a dovedit că nu poți ieși în așteptarea trenului cu pielea uscată.

„Deoarece designul acoperișului pavilionului nu folosește acoperișul în două frontoane obișnuit în formă de A, ci folosește un unghi de înclinare, unde panta este în interiorul pavilionului însuși, și nu spre exterior, adică mai mult ca litera V, acest fapt creează un „Senzație de înclinație”, a spus Helena Thompson, care locuiește în Nome. O stare în care pachetele de precipitații se adună și se scurg în pavilion, adică scaunele din interiorul pavilionului devin umede de ele.”

Potrivit lui Thompson, nu este nevoie să înlocuiți aripile și ar fi suficient dacă s-ar găsi o soluție care să împiedice ploaia și zăpada să cadă în interiorul lor. Eesti Raudtee recunoaste ca rezultatul nu a fost pe masura asteptarilor.

READ  Piesa lui Alum explorează recuperarea traficului sexual în România

„Încercăm să facem partea superioară a acoperișului puțin mai lungă și să creăm șipci acolo, astfel încât apa, vântul sau zăpada să nu pătrundă direct în scaune de acolo”, a declarat Kerto Arumets, șeful de construcție a instalațiilor de căi ferate din Estonia. a imparti.

Proiectul waiting suites a fost comandat de la firma de arhitectură Luhse și Tuhal, care sunt autorii soluției originale a platformei și dețin drepturile de autor.

„Cred că nimeni nu se poate aștepta să cadă zăpadă aici. Este o greșeală, dar ne vom corecta”, a spus Aromitis.

Celi Behlak, lector la Academia de Arte, consideră că încercarea de a reface aripile de așteptare și de a nu le înlocui cu altele noi este abordarea corectă. Dar pentru ca soluția estetică propusă de arhitect să reușească, a trebuit să fie implicați mai mulți utilizatori.

„Pentru a-l testa și a ne asigura că înainte de a-l pune peste tot, se obține rezultatul dorit. În acest sens, este trist să auzim că, dacă acest al doilea amendament nu funcționează, trebuie să facem acum următorul pas. Trebuie să fim conștienți că „Oamenii așteaptă ceva foarte concret și practic de la acest amendament”.

Costul construirii unui pavilion de parcare este de 25.000 de euro, iar în 2024 Kaarepere va afla dacă un al treilea test va avea ca rezultat un pavilion de parcare care oferă și umbră pasagerilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *